Verhuisbericht BCRG

Na jarenlang gastvrij onderdak te hebben gehad bij ISSO, is het nu tijd voor de volgende stap. BCRG verhuist met ingang van 1 januari 2022 naar Delft. Wilt u in contact komen met BCRG, bijvoorbeeld om meer te weten te komen over onze diverse activiteiten? U bent van harte welkom op ons nieuwe kantoor in Delft!

De reden voor de verhuizing heeft alles te maken met onze vernieuwde identiteit. Bureau Controle en Registratie Gelijkwaardigheid is namelijk twee jaar geleden verzelfstandigd van ISSO. Omdat de werkzaamheden in het verleden onder supervisie van en bij ISSO werden uitgevoerd ontstond er hier en daar verwarring over onze identiteit. Naar het zich laat aanzien breidt BCRG zich de komende jaren bovendien uit naar werkterreinen, waarin ISSO niet actief is. Een nieuw thuisfront is daarom een van de laatste stappen naar een eigen identiteit.

Het nieuwe onderkomen past in onze toekomstvisie ten aanzien van de groei van onze activiteiten. Wij zijn nu gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw, waarin een breed scala van startende en kleine ondernemers is verzameld. De kantoorbehoefte is op basis van de verwachte ontwikkelingen flexibel aan te passen. Ook de bereikbaarheid is goed te noemen. Parkeren kan voor de deur en de tram stopt om de hoek.

Wilt u eens langskomen voor een informatief gesprek? Stuur ons gerust een bericht.

Ons nieuwe adres is:

Marshalllaan 2 (unit 2.10)
2625 GZ Delft
T 06 83 04 55 09
info@bcrg.nl