“Vakbeurs Energie is perfect moment om relaties te ontmoeten”

Van 10 tot en met 12 oktober stond Bureau CRG op de Vakbeurs Energie in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Deze drukbezochte beurs bleek voor BCRG een ideaal moment om de contacten met relaties aan te halen. “We staan daar echt te midden van veel van onze relaties; leveranciers die hun verklaringen bij ons in de database hebben staan. Het is dus een prima gelegenheid om mensen weer eens persoonlijk te ontmoeten en te spreken.”

Alle medewerkers van BCRG stonden enkele dagen in de stand waar ze, naast bestaande relaties, ook nieuwe, potentiële klanten ontmoetten. “Voor die bezoekers is het belangrijk dat we kunnen uitleggen welke stappen een leverancier moet nemen om een verklaring in de database te krijgen. Op die beurs staan natuurlijk veel leveranciers die een energiegerelateerde verklaring willen laten opnemen. Maar het raakt steeds meer bekend dat we ook verklaringen voor brandveiligheid, installatiegeluid en fabrikant-eigenverklaringen in onze database opnemen”, vertelt Kees Arkesteijn.

Diversiteit aan bezoekers

“Naast veel leveranciers lopen er, zeker op deze beurs, eveneens veel mensen die onze verklaringen in hun dagelijks werk gebruiken. Denk aan energieadviseurs, maar ook medewerkers van gemeenten en andere overheidsdiensten. Dat maakt deze beurs voor ons de meeste geschikte plek om ons één keer per jaar te presenteren.” Wat daarbij ook helpt is dat in dezelfde week en op dezelfde locatie ook evenementen als de PREFAB beurs, de Zero Emission en de Industrial Heat & Power beurs worden gehouden. Bezoekers aan deze beurzen zijn in meerderheid ook interessant als klantenkring voor BCRG. “Dat bleek ook uit het profiel van de bezoekers die onze stand bezochten. Veel mensen lopen toch van de ene beurs de andere binnen, en komen zo, min of meer toevallig, met onze dienstverlening in aanraking.”