BCRG zoekt een gedreven Coördinator Innovatieve Technieken [vervuld]

De afgelopen jaren groeit de vraag naar gecontroleerde kwaliteits- en gelijkwaardigheidsverklaringen. Om onze afnemers snel en tijdig van deze belangrijke informatie te kunnen voorzien, zoeken we met spoed een Coördinator Innovatieve Technieken. Heb jij affiniteit met innovatieve, duurzame technieken, reageer dan op onze vacature.

Dagelijks komen mensen, werkzaam bij Bouw- en Woningtoezicht, maar ook vastgoedeigenaren en energieadviseurs op onze site om de database te raadplegen. Ben jij de persoon die voor al deze mensen de nieuwe, innovatieve producten en systemen met een nauwkeurig en kritisch oog kan bekijken? Dan zouden we graag jou als technisch secretaris in dienst nemen.

Samenvatting van het werk
Onze Coördinator Innovatieve Technieken voert een eerste beoordeling uit van de energieprestatie van de innovatieve, duurzame en verbeterde technieken. Zij of hij verwerkt de uiteindelijke beoordeling door het College van Gelijkwaardigheid. Ook initieert en onderzoekt zij/hij de mogelijkheden tot verbreding van de database. Denk jij dat deze activiteiten bij jou passen, download hier dan de volledige vacature, en reageer naar Peter ’t Lam.